Edycja napisanego listu ...
Moderator: Pomocy?!
• Strona 1 z 1
Przeglądarka: -
Nie wiem jak zrobic albo nie ma ... opcji bym mogl zedytowac wiadomosc ktora sobie napisalem i chce wyslac pozniej. Oczywiscie moge ja zedytowac tylko musze tworzyc nowa wiadomosc. Pytam po co to? Czemu nie moge kliknac widaomosci przeznaczonej do wyslania i nie moge jej zmienic?
A moze sie da a ja nie wiem. Bede wdzieczny za komentarz i pomoc!
A moze sie da a ja nie wiem. Bede wdzieczny za komentarz i pomoc!
- PemmaX
- Z nami od: 10 stycznia 2003, 12:52
Re: Edycja napisanego listu ...
PemmaX pisze:Nie wiem jak zrobic albo nie ma ... opcji bym mogl zedytowac wiadomosc ktora sobie napisalem i chce wyslac pozniej. Oczywiscie moge ja zedytowac tylko musze tworzyc nowa wiadomosc.
Ale czy nie chodzi Ci o to, by nie wysyłać od razu wiadomości którą dopiero zaczełeś pisać? Jeśli tak to po prosty zamykasz wiadomość, a kurier zapyta Cie czy umieścić wiadomość w folderze szkice. Jeśli chcesz do niej powrócić to po prostu klikasz w te wiadomość dwa razy i pracujesz dalej... poźniej wysyłasz lub znów do szkicy
- mm_
A może chodzi o wiadomości w folderze 'Niewysłane'?
Wtedy klikasz na taką wiadomość prawym klawiszem i wybierasz 'Otwórz wiadomość do edycji'
Wtedy klikasz na taką wiadomość prawym klawiszem i wybierasz 'Otwórz wiadomość do edycji'
Pozdrawiam
hADeSik
Dodatki PL do Mozilli | www.podatki.4un.pl | www.zus.4un.pl | www.wirusy.4un.pl | www.sklep.4un.pl i nie tylko...
hADeSik
Dodatki PL do Mozilli | www.podatki.4un.pl | www.zus.4un.pl | www.wirusy.4un.pl | www.sklep.4un.pl i nie tylko...
- hADeSik
- Moderator
- Z nami od: 02 czerwca 2002, 21:18
Wszystko po trochu:-)
Pisze wiadomosc klikam wyslij pozniej i mam to w folderze do wyslania.
I nie mode wyedytowac tej wiadomosci. Jesli klikne 2x to moge tylko ja obejrzec.. Moge tylko to wyedytowac Edit as new...
Czyzby tylko tak bylo umie
Pisze wiadomosc klikam wyslij pozniej i mam to w folderze do wyslania.
I nie mode wyedytowac tej wiadomosci. Jesli klikne 2x to moge tylko ja obejrzec.. Moge tylko to wyedytowac Edit as new...
Czyzby tylko tak bylo umie
- PemmaX
Nie pamiętam czy w 1.2.1 było u mnie ok - miałem ją krótko, a nie mam teraz nigdzie zainstalowanej...
Co do tego na które listy odpowiedziałeś itd. to od tego jest 'Status" - w prawym rogu nad wiadomościami (w tej lini co temat, nadawca itd.) jest guziczek - naciśnij i zaptasz żeby pokazywało również Status...
Co do tego na które listy odpowiedziałeś itd. to od tego jest 'Status" - w prawym rogu nad wiadomościami (w tej lini co temat, nadawca itd.) jest guziczek - naciśnij i zaptasz żeby pokazywało również Status...
Ostatnio zmieniony 10 stycznia 2003, 18:31 przez hADeSik, łącznie zmieniany 1 raz
Pozdrawiam
hADeSik
hADeSik
- hADeSik
- Moderator
- Z nami od: 02 czerwca 2002, 21:18
Ma! Klikasz drugim przyciskiem myszy i otrzymujesz menu kontekstowe, z poleceniem: "Otwórz wiadomość do edycji..."PemmaX pisze: nie ma ... opcji bym mogl zedytowac wiadomosc ktora sobie napisalem i chce wyslac pozniej.
- Wojciech
- Moderator
- Z nami od: 28 sierpnia 2002, 09:32
Panowie, ustalmy fakty! Uzywam Mozilli pod linuxem i nie mam opcji Otworz do edycji. Nie chodzi mi rowniez o zakladke status (przeczytane, nieprzeczytane), ale o zmiane ikonki listu po odpowiedzi na list.
Wdaje mi sie, ze na samym poczatku wszystko to bylo, a po zainstaowaniu moizlli 1.2.1 juz nie ma! Moze trzeba cos zmienic w plikach konfiguracyjnych?
Wdaje mi sie, ze na samym poczatku wszystko to bylo, a po zainstaowaniu moizlli 1.2.1 juz nie ma! Moze trzeba cos zmienic w plikach konfiguracyjnych?
- PemmaX
100 problemów
Jako moderator pozwoliłem sobie wywalić wszystkie duplikaty.mm_ pisze:Przepraszam
Ale radzę się po prostu zarejestrować na forum. Będziesz mógł wtedy m.in. usuwać czy zmieniać swoje posty
Mozilla 1.0.1. - ja też. Podejrzewam, że to to samo co "Otwórz do edycji" w tłumaczeniu MozillaPL.PemmaX pisze:Ja mam tylko edit as new...
Zgadza się, ta opcja tworzy nową kopię listu. Można go wysłać / wysłać później / itd. - ale nie zmienia to pierwotnej wiadomości, która w tej sytuacji pozostanie w Niewysłanych.
Moja rada to przenieść wiadomość do folderu Szkice (Drafts) (np. prawoklik -> Przenieś) i tam w polu nagłówków jest przycisk 'Edytuj szkic'.
No przecie hADeSik wyraźnie Ci powiedział, że nie ma zmiany ikonki, tylko kolumna widoku (nie żadna zakładka) "Status".PemmaX pisze:Nie chodzi mi rowniez o zakladke status (przeczytane, nieprzeczytane), ale o zmiane ikonki listu po odpowiedzi na list.
- E2rd
- Moderator
- Z nami od: 26 marca 2002, 23:16
PemmaX pisze:Hmm czy ja nie jestem zarejestrowany???
Wszystko wskazuje na to ze jestes, ale moze ja jestem jakies nie ten tego
Lepszy kiepski MOTYW dla Ognistego Lisa, niż najpiękniejsza skórka Pandy Małej - www.firefox.pl
<b>wARIAT (Mozilla 0.6-MozillaPL 1.6, FireFox pl-PL 0.8-1.0, Thunderbird pl-PL 0.7)</b>
Magazyn LOOP
<b>wARIAT (Mozilla 0.6-MozillaPL 1.6, FireFox pl-PL 0.8-1.0, Thunderbird pl-PL 0.7)</b>
Magazyn LOOP
- wariat
- Z nami od: 09 maja 2002, 20:01
Zarejestrowany?
PemmaX pisze:Hmm czy ja nie jestem zarejestrowany???
Noż qchnia, przecie cytowałem mm_, to i rada o rejestracji była do niego
Nie lubię pisać 3ch postów w odpowiedzi do 3ch osób - w końcu to jest forum, a nie grupa dyskusyjna
- E2rd
- Moderator
- Z nami od: 26 marca 2002, 23:16
• Strona 1 z 1
Wróć do Pakiet SeaMonkey i Mozilla Suite