Bo do tej pory jak jest dużo njusów w danym dziale i każdy z nich ma sporo odpowiedzi to po przeczytaniu do końca za każdym razem muszę machać rolką
A wstawienie 2 linków to chyba potrwa minutę osiem
Moderator: Pomocy?!
Przeglądarka: -
hADeSik pisze:Mozia obsługuje coś takiego: menu Widok -> Pokaż/Ukryj -> Pasek narzędzi nawigacyjnych witryny -> wybieramy 'Zawsze pokazuj' lub 'Pokaż tylko wtedy gdy jest potrzebny' i mamy dodatkowy Pasek w Mozi, na którym jest 'Poprzedni' i 'Następny' oraz kilka innych do wyboru... 8)
hADeSik pisze:jesteście bezbłędni
składam pokłony za błyskawiczną reakcję...
hADeSik pisze:Ale to już zostało zrobioneSprawdźcie na dole tematu po prawej stronie
hADeSik pisze:KLAPEK to co opisujesz wygląda mi na Pasek narzędzi nawigacyjnych, a nie Pasek narzędzi nawigacyjnych witryny - to nie to samo...
hADeSik pisze:Klapek poszukaj pod inną nazwą - to się dalej rozwija a nie odptasza...
hADeSik pisze:na dole w linijce nad guzikami 'nowy temat' i 'odpowiedz' - z prawej strony formularza do wybierania które, ile i jak mają być wyświetlane posty... Po prawej stronie są strzałki - linki... Nie wiem jak Wam to opisać - nie mam teraz czasu na robienie obrazka
tylko nie mówcie, że one są tylko u mnie...
wygląda to mniej więcej tak: << :: >>
hADeSik pisze:WYŻEJ nad napisem 'Wszystkie czasy w strefie...'
Olhado/256 pisze:U mnie są te linki/przyciski i nie wiem czemu niektórzy ich nie widzą - być może faktycznie w cache przeglądarki siedzi jeszcze stara wersja.
No i dokladnie na tym poziomie przesuń wzrok w prawo - to w tej samej linijce się znajduje: << :: >>KLAPEK pisze:Nad tym napisem to ja już nic nie mam, dopiero w ramce na środku jest sposób wyświetlania nowych postów, kolejność, od najstrszego lub najnowszego i wsjo
hADeSik pisze:No i dokladnie na tym poziomie przesuń wzrok w prawo - to w tej samej linijce się znajduje: << :: >>KLAPEK pisze:Nad tym napisem to ja już nic nie mam, dopiero w ramce na środku jest sposób wyświetlania nowych postów, kolejność, od najstrszego lub najnowszego i wsjo
Zaraz sprawdzę innymi przeglądarkami...
hADeSik pisze:Zrobiłem kilka testów, oto wyniki:
1. MozillaPL 1.3 Alfa oraz IE 5.5 pokazują te 'przyciski'
2. Phoenix PL 0.5, Opera PL 5.12 i NN PL 4.51 NIE POKAZUJĄ tych stworków![]()
Zgłupiałem - nic nie rozumiem...
Zarejestrowani użytkownicy: Baidu [Spider], Bing [Bot], Google [Bot]